Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Uw zending in slechts 9 uur in Berlijn...

Koerier Duitsland

Bent u op zoek naar een betrouwbare koerier om een zending van of naar Duitsland te verzorgen? Hinlogics helpt u graag. Met bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van bijzondere transporten en spoedzendingen door heel Europa is Hinlogics een uitstekende keus. Wij staan bekend om onze service: exclusief, snel en betrouwbaar.

Ook voor aanvullende diensten

Hinlogics is betrouwbaar, omdat wij rechtstreeks en exclusief voor u rijden. Geen overladingen en tussenstops, zodat uw zending altijd snel kan worden afgeleverd. Wat ons daarnaast bijzonder maakt, is dat wij ook aanvullende diensten voor u kunnen verzorgen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het monteren van meubilair of hulp bij kleinschalige verhuizingen.

Ook het meenemen van een retourzending is geen enkel probleem voor ons. Moet er iets met spoed naar Berlijn gebracht worden, en heeft u vervolgens ook een zending die van Berlijn naar Hamburg moet? Bij Hinlogics is het eerder regel dan uitzondering.

Gespecialiseerd in delicate transporten

Wij worden vaak gevraagd om delicate spullen te vervoeren. Of het nu gaat om een grote stapel dure waardebonnen, gevaarlijke stoffen of om kostbare kunstmaterialen. Deze moeten uiteraard zorgvuldig vervoerd worden en dit laat u dus het beste over aan een betrouwbare koerier die exclusief voor u rijdt.

Tarieven koerier Duitsland

Onze tarieven baseren wij altijd op uw specifieke wensen. Wij maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor u.

Vraag offerte aan

“Wij hebben 300 schoenendisplays die binnen 14 dagen uitgeleverd moeten worden in zowel Nederland als Duitsland op 215 locaties. De chauffeur moet hierbij de displays monteren, plaatsen en voorzien van 4 modelschoenen. Kan dit?”

Natuurlijk. Als wij vandaag de adressen ontvangen kunnen wij een exacte planning overleggen, inclusief het prijskaartje.