Koerier Duitsland

Het principe voor uw koerier naar Duitsland verschilt niet ten opzichte van een koerier binnen Nederland. We vertrekken zo spoedig mogelijk na het doorgeven van uw transportopdracht en rijden exclusief voor u naar Duitsland.

Ook vice versa

Heeft u er weleens aan gedacht om een koerier van Hinlogics in te schakelen voor het ophalen, in plaats het wegbrengen, van uw zending in Duitsland?

U hoeft geen andere externe transporteur in Duitsland in te schakelen, Hinlogics is ook voor deze zendingen uw aanspreekpunt. Wel zo vertrouwd en de prijs zal u meevallen; de afstand van het ophaaladres in Nederland naar uw adres in Duitsland is immers gelijk aan de afstand van het ophaaladres in Duitsland naar het afleveradres in Nederland. Uiteraard dus dezelfde kosten.

Wij lichten dit graag toe en doen u graag een prijsopgave toekomen.

Tarieven koeriersdienst Duitsland

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan:

Offerte koeriersdiensten buitenland aanvragen

"Wij hebben 300 schoenendisplays die binnen 14 dagen uitgeleverd moeten worden in zowel Nederland als Duitsland op 215 locaties. De chauffeur moet hierbij de displays monteren, plaatsen en voorzien van 4 modelschoenen. Kan dit?"

Natuurlijk. Als wij vandaag de adressen ontvangen kunnen wij een exacte planning overleggen, inclusief het prijskaartje. 

Koerier nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze koeriersdiensten:


Offerte aanvragen

Onze voordelen

Hinlogics Koeriersdiensten b.v.

Quirijnstokstraat 10
5012 TC Tilburg

T: (013) 533 49 33
E: info@hinlogics.nl


Een koerier in Duitsland nodig? Bel Hinlogics!