Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7) | Flexibele chauffeurs gezocht!

Uw partner voor nationaal en internationaal transport

regionaal sneltransport

Nationale en internationale bestemmingen

Koeriersbedrijf Hinlogics gaat  zowel de Nederlandse als de internationale wegen voor u op om uw zendingen op te halen en/of af te leveren. Van kleinschalige regionale koeriersdiensten, bijvoorbeeld van Tilburg naar Eindhoven, tot grootschalige internationale zendingen: niks is te gek voor ons.  Zo rijden wij bijvoorbeeld regelmatig naar Duitsland, Frankrijk, Engeland, Scandinavië en Zuid-Europa.

Exclusieve service

Zowel op nationaal als op internationaal niveau staat service centraal in onze koeriersdienst. Wij gaan altijd speciaal voor u de weg op en rijden van A naar B. Op deze manier heeft u nooit last van vertraagde zendingen door overgeladen vrachten of vele tussenstops. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus ook wanneer u ’s nachts een zending wilt aanmelden, bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien bieden wij ook zorg voor aanvullende werkzaamheden, zoals hulp bij montage van uw levering of het meenemen van een retourzending. Wanneer u op zoek bent voor een snelle en betrouwbare koerier voor binnen- of buitenland, dan is Hinlogics een logische keus.

Offerte (inter)nationaal sneltransport

De kosten voor ons (inter)nationale sneltransport zijn afhankelijk van uw wensen voor uw zending. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang dezelfde dag nog een prijsopgave op maat.

Vraag offerte aan