Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7) | Flexibele chauffeurs gezocht!

Ook voor spoedzendingen in de regio.

regionaal sneltransport

Regionaal transport

Hinlogics verzorgt koeriersdiensten op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Of we nu heel Europa door rijden of een belangrijk pakketje van Den Bosch naar Eindhoven brengen: wij rijden speciaal voor u en zorgen ervoor dat uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming is.

Omdat wij uw opdracht niet combineren met opdrachten van andere klanten loopt u geen risico dat uw spullen beschadigen of zendingen vertraagd worden door allerlei tussenstops. Wij vervoeren uw zending met veel zorg, of het nu om een envelop of om meerdere pallets gaat.

Koeriersdiensten binnen Brabant

Wij zijn gevestigd in Tilburg en vertrekken vanaf hier naar elke mogelijke locatie in Nederland of buitenland. Als Brabantse koerier bestaat een groot deel van onze opdrachten uit regionale ritten. Het gaat dan om koeriersdiensten van en naar plaatsen als Eindhoven, Breda, Den Bosch, Waalwijk en Roosendaal.

Offerte regionaal sneltransport

Kunnen wij u van dienst zijn? Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave aan.

Vraag offerte aan

Nieuwsgierig wat onze koeriers voor u kunnen betekenen?

Ons streven is om vanuit Tilburg altijd binnen een half uur een koerier op weg te hebben. Deze kan uw zending ophalen waar u maar wilt en uiteraard ook afleveren waar u maar wilt. Of dat nu in Tilburg, Duitsland of Italië is. Lees meer over onze internationale koeriersdienst.

Contact