Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7) | Flexibele chauffeurs gezocht!

Binnen 4 uur voor u in Luxemburg...

koerier luxemburg

Koerier Luxemburg nodig?

Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare koerier die met spoed uw zending van of naar Luxemburg kan verzorgen? Heeft u bijvoorbeeld een pakket dat vanavond nog in Luxemburg moet zijn? Hinlogics is, met bijna dertig jaar ervaring in het verzorgen van spoedzendingen door heel Europa, een uitstekende keus.

Prijsopgave ontvangen?
Bel 013 – 533 4933

Uitstekende service

Onze service staat bekend om de exclusiviteit, snelheid en betrouwbaarheid. U hoeft ons maar te bellen en binnen 30 minuten stapt er een koerier in de auto om uw zending op te halen/en of af te leveren, zowel nationaal als internationaal. Wij rijden altijd exclusief en dus rechtstreeks voor u zodat u geen hinder ondervindt van overladingen en tussenstops. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor aanvullende diensten, zoals hulp bij de montage op het afleveradres of het meenemen van een retourzending. Niets is te gek voor ons.

Prijsopgave voor koerier Luxemburg

Het tarief voor een koeriersopdracht van of naar Luxemburg is afhankelijk van uw specifieke wensen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, dan ontvangt u vandaag nog een passende prijsopgave van ons.

Vraag offerte aan