Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7) | Flexibele chauffeurs gezocht!

24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar

Koeriersdiensten met meerwaarde, persoonlijke aflevering

Koeriersdiensten met meerwaarde

Hinlogics biedt u koeriersdiensten op maat. Wij zijn gevestigd in Tilburg, maar rijden uiteraard door heel Nederland of zelfs door heel Europa om uw zending zo snel mogelijk op te halen en/of af te leveren. Wij zijn de koerierdienst met meerwaarde omdat wij een stapje verder gaan, hier leest u waarom.

Waarom kiezen voor de koeriersdiensten van Hinlogics?

Bent u nog niet helemaal overtuigd dat u voor de koerierdiensten van Hinlogics moet kiezen? Als u op zoek bent naar een koerier die:

  • met spoed een zending kan afleveren of laten ophalen
  • kan vertrekken vanaf of rijden naar elk gewenst adres binnen Europa
  • uw zending met zorg behandelt en veilig aflevert
  • nog een stapje verder gaat als u dat wenst

Dan bent u bij Hinlogics aan het juiste adres.

Snel en betrouwbaar

Onze chauffeurs vertrekken direct na uw opdracht. Wij streven er altijd naar binnen 30 minuten een koerier onderweg te hebben. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wij rijden altijd direct en exclusief voor u. En dat onze koerierdiensten snel zijn, kunt u zelf ervaren. Door middel van ons Track & Trace volgsysteem kunt u precies volgen waar de koerier is en hoe dicht hij bij de eindbestemming is.

Een stapje meer

Wij brengen uw zending snel en veilig van A naar B. Maar wat Hinlogics uniek maakt, is dat wij graag een stapje verder gaan voor u door extra service te verlenen. Bestaat de lading uit 10 computers die in 10 verschillende ruimten neergezet moeten worden? Geen probleem. De oude computers meenemen en op een andere locatie afleveren? Ook geen probleem. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Tarieven opvragen

Wij bieden u graag een prijs op maat. Laat ons weten waarvoor u ons nodig heeft, en wij sturen direct een persoonlijke offerte. Bel 013 – 533 49 33 of vraag direct een offerte aan.

Vraag offerte aan