Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7) | Flexibele chauffeurs gezocht!

24/7 bereikbaar voor al uw spoedklussen

over hinlogics

Over Hinlogics Koeriersdiensten

Het team van Hinlogics heeft al bijna 30 jaar ervaring in het uitvoeren van nationale en internationale transporten, met een sterke focus op spoedtransporten door heel Europa.

Dankzij ons uitgebreide wagenpark en een groot aantal chauffeurs die dag en nacht stand-by staan kunnen wij altijd direct voor u op weg om zendingen van A naar B te brengen.

Extra service

Wat Hinlogics als koerier uniek maakt is de extra service die wij bieden. Hulp bij het laden, uw zending op de plaats neerzetten die u aanwijst, een nieuwe zending mee terugnemen: voor Hinlogics is het de gewoonste zaak van de wereld.

Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het inrichten van (winkel)displays. Ook andere vraagstukken die een relatie met transport hebben zijn bespreekbaar.

Specialistisch en uitzonderlijk vervoer

Hinlogics heeft klanten in uiteenlopende branches. Met name klanten die specialistische of delicate materialen willen vervoeren, weten ons te vinden. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld dagelijks transporten van delicate aandrijfassen, kostbare of breekbare materialen, privacygevoelige materialen, medische apparatuur en gevaarlijke stoffen.

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is Hinlogics uw meest betrouwbare oplossing.

Klaar voor de toekomst

Een modern wagenpark dat voldoet aan de laatste milieueisen, een Track & Trace autovolgsysteem met de nieuwste digitale technieken en de juiste certificeringen maken van Hinlogics een bedrijf dat klaar is voor de toekomst.