Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7) | Flexibele chauffeurs gezocht!

Wij staan 24/7 voor u klaar...

Ons team

Hinlogics bestaat uit een enthousiast team dat dag en nacht voor u klaarstaat. Tijdens het ophalen en bezorgen van uw zendingen zult u onze chauffeurs leren kennen. Vanaf ons kantoor in Tilburg helpen Valiant en Edwin u graag met offertes, planningen en adviezen.

Valiant de Kok

Valiant de Kok

Eigenaar

Al sinds jonge leeftijd was ik verknocht aan transport. Mijn vader was vrachtwagenchauffeur. Op negenjarige leeftijd zat ik alle vakanties en vrije schooldagen naast hem in de cabine om in de Benelux transporten uit te voeren.

Nadat ik mijn middelbare opleiding had afgerond ben ik gaan werken als chauffeur bij EKD Sneltransporten. Daar heb ik een geweldige tijd gehad. Het was een sport om meer uren en kilometers te maken per dag dan mijn vader. De internationale ritten vond ik het mooist van allemaal, om zo het avontuur van Europa te ontdekken.

Later heb ik mijn groot rijbewijs gehaald om verder in de voetsporen te treden van mijn vader. Ik heb drie jaar gewerkt bij dezelfde firma in Zaandam. Hier heb ik veelal vrachten gereden in de Benelux, Frankrijk en Engeland.

In 2004 kregen we de kans om Hinlogics over te nemen. Edwin en ik hebben die kans gepakt en zijn sindsdien eigenaren van Hinlogics Koerierdiensten b.v. Vol passie en vreugde doen we ons werk.

Thuis ben ik gedreven in de duivensport. Het mooiste daarvan vind ik om de duiven zo ver in topvorm te krijgen dat ze topprestaties leveren. Motiveren is hierbij van groot belang. Net als in ons bedrijf is het van groot belang medewerkers zo te motiveren dat we de kwaliteit en de service waarborgen en opschroeven naar een hoger niveau, zodat elke klant tevreden blijft.

Edwin Heemskerk

Edwin Heemskerk

Eigenaar

Na mijn opleiding aan De Rooi Pannen ben ik in 1989 als chauffeur begonnen in het sneltransport bij EKD.  Jaren later werd dit bedrijf overgenomen en kreeg het haar huidige naam Hinlogics.

Begin 2004 zijn mijn compagnon Valiant en ik de eigenaren geworden van Hinlogics. Een nieuwe uitdaging maar de jarenlange ervaring maakte deze beslissing een stuk eenvoudiger.

Het beheer van  het wagenpark, de inkoop, de administratie, de marketing en het klantenbezoek behoren tot mijn werkzaamheden, maar wanneer er pieken in het chauffeurswerk opgevangen moeten worden krijgt dat uiteraard voorrang. Auto rijden blijf ik nog steeds geweldig vinden en de klant krijgt op deze manier de verwachte snelle service.

In mijn spaarzame vrije tijd zet ik mij in als vrijwilliger voor de bmx-sport, vroeger actief beoefenaar in binnen -en buitenland, nu passief maar nog altijd met hetzelfde plezier.