Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Zie wanneer uw zending is afgeleverd via ons Track & Trace systeem

Spoedkoerier nodig? Spoed koerier

Spoedkoerier

Met spoed een koerier nodig?

Bent u op zoek naar een spoedkoerier? Dan bent u bij Hinlogics aan het juiste adres! Een spoedkoerier van Hinlogics gaat zo spoedig mogelijk na uw opdracht voor u de weg op. Exclusiviteit staat centraal in onze diensten: wij gaan altijd enkel en alleen voor u de weg op, rechtstreeks van A naar B. Ook wanneer u specifieke wensen heeft, zoals het ophalen van een zending op de 35e verdieping of een retourzending meenemen, bent u bij ons aan het juiste adres. Snelle en betrouwbare spoedlevering gegarandeerd. En wanneer we zeggen dat we zo spoedig mogelijk de weg op zijn, dan menen we dat! Een spoedkoerier van Hinlogics is binnen 30 minuten op de weg.

Prijsopgave ontvangen?
Bel 013 – 533 4933

Voordelen van een spoedkoerier via Hinlogics

Natuurlijk zijn er meerder spoedkoeriers waar u uit kunt kiezen, waarom moet u dan voor ons kiezen? Hieronder leest u de voordelen van een spoedkoerier van Hinlogics:

  1. Elke spoedkoerier van Hinlogics gaat zorgvuldig met uw goederen om;
  2. Er wordt altijd gebruik gemaakt van de juiste hulpmiddelen om uw zending op een gedegen manier en zonder beschadigingen te vervoeren;
  3. Uw goederen zijn verzekerd volgens de AVC / CMR transportvoorwaarden;
  4. Onze spoedkoeriers zijn in het bezit van een NIWO -transportvergunning, hierdoor voldoen als onze spoedkoeriers aan de wettelijke transporteisen;
  5. We gaan altijd exclusief voor u op weg.

Duidelijkheid en transparant werken

Sinds 1 november 2016 is Hinlogics overgegaan op de digitale vrachtbrief. Op deze manier kunnen we nog sneller laten weten wanneer uw zending is opgehaald en is afgeleverd. Wij gaan voor duidelijkheid en transparant werken. Als de verzender documenten meegeeft, zoals een pakbon die getekend moet worden of een AVC/CMR of elk ander document, dan wordt deze d.m.v. een fotokopie aan de order toegevoegd. Zo heeft u hier ook meteen een bewijs van. U hoeft niet meer zoals in het verleden te wachten op de factuur met de ritbonnen, u ontvangt nu enkel alleen nog een factuur.

Tot slot kunt u volledig vertrouwen op ons moderne wagenpark. Het moderne en uitgebreide wagenpark zorgt ervoor dat de spoedkoerier nooit voor verrassingen komt te staan veilig voor u de weg op kan. Met andere woorden, u hoeft zich geen zorgen te maken over uw spoedlevering of over de vervoerders.

Offerte spoedkoerier Hinlogics

Bent u geïnteresseerd in onze dienst of wilt u wellicht meer informatie over onze diensten? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor onze koerier spoed of neem contact met ons op als u meer informatie wilt over de opties voor een spoedkoerier van Hinlogics.

Vraag offerte aan

“Jullie chauffeur heeft vanmorgen om 9.00uur bij ons geladen in Tilburg en is onderweg naar Groningen. Kan er een inschatting worden gemaakt van de aflevertijd?”

Uiteraard, ik zie op ons voertuigvolgsysteem dat de chauffeur nog voor de middag aflevert.